..: Ankety :..
anketaPraha - Jak jste si možná již všimli, objevila se nyní anketa v pravém sloupci pod filtrem novinek a má několik nových vlastností. Především mohou hlasovat pouze registrovaní uživatelé a to každý právě jednou, a zároveň grafickým provedením více pasuje do návrhu ŽelPage.

Spokojenost s novinkami

Sešlo se nám 44 odpovědí. Téměř celé dvě třetiny respondentů z nabízených možností vybralo, že je se stavem zpracování novinek plně spokojeno. 23% odpovídajících je ochotno napsat nové domácí zprávy a pouze 6 respondentů si vybralo další možnosti. Děkujeme všem, kteří svá slova proměnili v činy a skutečně nějakou novinku přidali, i když nebyly všechny takové, aby mohly být zveřejněny bez úprav. Věříme, že vám to vydrží.

Co vám na ŽelPage chybí?

Rozhodli jsme se zkusit nechat registrované uživatele sestavit žebříček priorit dalšího vývoje portálu, jak ho vidí oni. V nové anketě najdete seznam námětů, které máme v redakci a hlavě, ale nikoliv na serveru a na stránkách. Můžete svým hlasem říct, co si myslíte, že má být dotaženo nejdřív :-) Koneckonců více k tomu můžeme probrat v diskusním foru.

Rekordní návštěvnost

Závěrem bych chtěl poděkovat všem, kteří svou návštěvou pomohli dnes překonat další hranici počtu denních návštěv ŽelPage - 6000 návštěv.


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 31.10.2006 (22:54)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby

Další z regionu Česká republika (celá)

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko