..: Nové stravování ve švýcarských vlacích :..

Bern - Společnost Elvetino, která má na starosti gastronomii u SBB, rozšiřuje svůj sortiment a nabídky – jako nápoj je nově podávána také Coca Cola. Důvodem byly rostoucí požadavky hostů a také marektingová analýza Elevetina. Partnerství Elevetina a Coca Cola Beverages bude dlouhodobé. Cestující budou moci vybírat také z rozsáhlé nabídky tiskovin. Oblíbené kávové speciality jako Lavazza či kombinace káva a koláč zůstávají. Restaurační a Bistro vozy jsou řazeny na 230 vlacích InterCity a ICN ve Švýcarsku a v zahraničí (Hamburg, Mnichov, Vídeň).

zdroj : Elvetino, Bahnnews, foto : news.ch


CSPSV | 19.1.2006 (16:24)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby

Další z regionu Švýcarsko


22.01.2006 (12:45)  
Základní rozdíl mezi službami společností JLV a Elvetino spočívá v tom, že cena zboží u Elvetina je vyšší o několik procent proti ceně za níž lze shodné zboží koupit v "kamenném" obchodě nebo nádražním samoobslužném automatu, zatímco u společnosti JLV se rozdíl v ceně téhož zboží v obdobných zařízeních pohybuje ve stovkách procent.
20.01.2006 (20:11)  
Já tedy nemohu říct, že bych byl se službami JLV nějak nespokojen, stále lepší než některé jiné "firmy" poskytující pro pár rychlíků svoje jídelní vozy. Pravda je, že spíše využívám minibaru a dobré horké čokolády... ale pivo je pivo a jsem v České republice, takže očekávat, že tady pojede spíš Coca-Cola je docela sranda, i když by to bylo samozřejmě hezké :-)
registrovaný uživatel HonzaJ  mail  
20.01.2006 (16:51)  
no jo. Hlavně že je na láhvích Budvaru v jídelňácích napsáno:"Plněno pro JVL" nebo tak něco :)) Pivo je u nás důležitější než Coca Cola :)))))
registrovaný uživatel Petryk 
19.01.2006 (20:27)  
A bufáči na nádraží začali prodávat kromě rohlíků taky housky, protože dle marketingové strategie je mají důchodci radši :-D :-D :-D :-D :-D
registrovaný uživatel Mates 
19.01.2006 (18:40)  
hehe, predstava ze by JLV takhle reagovalo na pozadavky zakazniku je tak krasny sen :)
registrovaný uživatel M 
19.01.2006 (16:47)  
Fiha, zajimava zprava:-)

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko