..: V Březhradu začal sloužit nový přejezd se závorami :..
závory - ilustrační fotoHradec Králové - Přes pět milionů Kč investovala Správa železniční dopravní cesty, s.o., vlastník železniční infrastruktury v České republice, do nového přejezdového zařízení na přejezdu v Březhradě u Hradce Králové. Moderní přejezd je vybaven vedle světelné a zvukové signalizace také závorami a sledovacím zařízením Red rail, který zaznamenává chování řidičů motorových vozidel na přejezdu. Zařízení dodala česká společnost AŽD Praha. České dráhy, Správa dopravní cesty v Hradci Králové, pak zajistila u této stavby inženýrskou činnost, zkoušení a uvedení do provozu. Nové výstražné zařízení bylo přes rozsáhlé úpravy v kolejišti vybudováno v rekordním čase dvou měsíců. V provozu je od středy 14.9.

Celá Tisková zpráva ČD

JRtrain Poslat mail autorovi | 16.9.2005 (14:05)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Stavby a projekty

Další z regionu ČR Královéhradecký


Karlik
17.09.2005 (21:59)  
Pěkné zase železnici započítali milionovou investici která je na xxxxx...
Adam HK
17.09.2005 (17:01)  
Přejezd ne připojené fotce nemá se zmiňovaným NIC společného
Adam HK
17.09.2005 (16:59)  
To sledovací zařízení tam bylo vybudováno nedlouho po té nehodě autobusu, dlouho před závorami. Úsek tratě je sice v přímé, ale ze silnice díky trakčním stožárům, které při pohledu z auta, nacházejícího se v těsné blízkosti přejezdu, poměrně zdatně brání ve výhledu, nijak extrémně přehledný není. :-)
Brumla
17.09.2005 (14:51)  
Obavam se, ze davat v CR penize na přejezdové zařízení je jako hazet perly svinim. Na nektere ridice pusobi vystrazna svetla vyzyvaveji nez rudy prapor na byka.
honzaW
16.09.2005 (23:02)  
Jo to by stacily ale kdyz vezmu konkretne tenhle prejezd tak myslim ze je idealni k pozorovani chovani ridicu/i kdyz se zavorama to uz nebude ono/. A proc zurovna tenhle prejezd? Zkuste si vygooglit neco jako -prejezd Brezhrad- a najde vam to kazdy dva mesice nejakou tragickou nehodu/vcetne nehody autobusu DPMHK/ a to je to tak prehlednej usek...
Petr
16.09.2005 (18:32)  
Tak teda nevím, ale podle mě by stačily ty závory...

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko