..: "Sergej" pojede z Chebu do Prahy :..
sergejCheb - Praha - Pečky - Dnes v odpoledních hodinách pojede v trase Cheb - Plzeň muzejní lokomotiva "Sergej" T 679.1578 PJ Cheb (Plzeňská dráha). Z Plzně poveze do Prahy soupravu ve složení 475.111 + Dsd, 5 Bam, Da (výstava), doprovodný vůz a 3 Ce. Po přesunu do Prahy dne 17.6. pojede dne 18.6. společně s parní lokomotivou 475.111 na zvláštním vlaku č. 35577 z Prahy Masarykova nádraží do Peček, kde pak bude hostovat na výstavě lokomotiv. V odpoledních hodinách pojede spolu s 475.111 na zkušební okruh Velim jako zvláštní osobní vlak 35579. V sobotu ve večerních hodinách se vrátí opět do svého domovského depa Cheb.

Další informace najdete na webu: www.tillig.cz nebo www.volny.cz/sergej.cheb

Snímek: Martin Nožička

VLAK81 | 17.6.2005 (9:41)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby

Další z regionu Česká republika (celá)


Posázavský Pacifik
21.06.2005 (11:01)  
Osádce vzorně udržovaného chebského "Sergeje" patří dík a uznání za profesionálně odvedenou práci během sobotní akce v Pečkách.
Stali se se svou lokomotivou skutečnými "hrdiny dne" a podařilo se jim na jedničku zvládnout běžný provoz i všechny mimořádné situace.

Dana Lišková
Petr Proft
19.06.2005 (19:24)  
Zdravíme všechny,kteří se zúčastnily akce v Pečkách,tato akce i když byla pro "Sergeje"na poslední chvíli dopadla velice dobře,ačkoliv nechci nějakým způsobem vychvalovat naši lokomotivu myslím,že se tentokrát pořadatelům vyplatilo,že byla naše loko přizvána.S lokomotivou jsme najeli 600 km a přesto,že je nasazován jen velice málo nezaznamenali jsme žádnou vážnou závadu.Cesta z Peček do Plzně byla zvládnuta také velice dobře a po 3 hodinách jízdy již byla celá souprava i s 475.111 uklizena v depu Plzeň.Cesta do Chebu probíhala na závěsu loko 363.081 do stanice Mariánské Lázně a z Mariánek již "Sergej" dojel zase vlastní silou.
Pokud tento příspěvek bude číst někdo z pořadatelů této akce,chtěli bychom jménem sdružení Plzeňské dráhy poděkovat za pozvání na tuto skvělou akci a pokud to bude jen trochu možné rádi zavítáme i v příštích letech.
pozn.Jen škoda,že jsme se po okruhu nemohli se sergejem prohnat konstrukční rychlostí.
Absence na stroji 475.111 byla zapříčiněna závadou na vlakovém brzdiči,která bohužel nemohla být odstraněna na místě.
Ke vší smůle se závada objevila i na karkulce T 444.169,která byla přivěšena jako přípřež na soupravu vlaku na ŽZO Velim po objetí malého i velkého okruhu ve Velimi v čele se sergejem T 679.1578,se nepodařilo na karkulce přestavit směr jízdy a proto po dojetí do žel.stanice Velim byla z vlaku vyřazena.Sergej již tedy celou soupravu odvezl sám až do Plzně.I přes tyto nečekané komplikace bylo vše zvládnuto podle plánu i za cenu zpoždění,ale myslím že na okruh ve Velimi se jen tak obyčejný člověk nedostane a proto určitě návštěvníci této akce omluví tuto drobnost,která nastala.
P.Proft

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko