..: Hlavní nádraží částečně zaplaveno :..
vodopádPraha - Dnes odpoledne došlo po náhlém krupobití na hlavním nádraží k částečnému zaplavení. Voda se hnala podchody až na nástupiště metra, které směrem do Ládví projíždělo. Ilustrační snímek z mobilu zachycuje vodopád na jižním spojovacím schodišti mezi oběma halami. Vliv na vlakovou dopravu nebyl zaznamenán.

Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 30.5.2005 (16:06)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby

Další z regionu ČR Praha


  1 2      Zpráv na stránku:   
31.05.2005 (7:21)  
K Pečkám tam počítač hlásíl "příliš vysoká teplota" jestli myslel vemku tak to nevím.V každém případě nešlo nic.
editor nebo admin ŽP Chary  mail  
30.05.2005 (23:11)  
O blejskání osob zodpovědných za provoz by se daly psát romány. 26.5. v sadský kleknul os5852 a slovy službykonající v Třebestovicích "ta nána nemohla zavolat, lidi tu stáli a ptali se co se děje." Že mohla zavolat ona a zeptat se, to jsem ji radši nechtěl škádlit :-) No ale než si to vyříkali, tak vidím ty tváře čekajích ...
Nevím, co obnáší pád AB a jak je to v tom případě s výměnama (Pečky včera kolem 17:00) ale Bečva623 byla zaseklá na vjezdu a za ní v polích stál hliník. Než aby si to vyříkaly vysílačkou a nechali to dotáhnout, aby si lidi mohli alespoň vystoupit, tak to radši nechali zaseklý snad 40 minut.
editor nebo admin ŽP EM 488.0
30.05.2005 (22:02)  
Já tam přijel EMOs 9154 (číslem si nejsem jistej), ale v 16:01 na Hlavák, pak jsem přišel do "odbavovačky" a tam byla velká loiže, já se kupodivu přebrodil, ačkoliv boty od vietnamců se nesmějí namočit jinak... No, já do ČD nerejpu, stát se může cokoliv, tohle se odčerpá a vše bude o.k., berte to trochu jinak, aspoň se bezdomáči vykoupali. Mé další zděšení bylo při cestě R 870 do Ústí, z Msaryčky na čas, z Kralup na čas, pak jsme zastavily ve Vraňanech (cca. 30 minut) pak v Dolních Beřkovicích (cca- 20 minut), Hněvice (cca. 25 minut), z Hněvic do Roudnice jsme jely krokem, kvůli přejezdům, z Roudnuice do Lovosic to fíra hnal, pak jsme zastavili v Lovosicích a tam se čekalo na protijedoucí R 779 (Děčín - Praha), který vezl fíru na náš R 870, pre fíra "visel" na hodinách a nechtěl dál jet..., normálně je přepřah v Ústí a fíra odstupuje... Celkové zpoždění při příjezdu do Ústí 80 minut. Celá tato lapálije vznikla tak, že do měnírny uhodil blesk a stálo se... (Lovosice - Ústí n.L.) byl AB na "Stůj" a kříže neplatnosti, jelo se mezistaničně. Napadla mne ale jiná věc, proč dispečer, ketrý už o tomto musel vědět, nedal na přípřež v Kralupech "zamračenou" , aby zpoždění eliminoval, vždyť jich tam stojí požehnaně... A stačilo by to, pre z Roudnice. vše jezdilo. Takže na úsek Kralupy - Roudnice by stačilo tak 6 - 7 strojů, které v Kralupoech mají. To se zas ČD blejskly, ale spíš ten dispečer...
registrovaný uživatel comar 
30.05.2005 (21:29)  
dobre foto ;-)
Mozna to nekoho nakopne s tim konecne neco udelat. Hlavak je opravdu strasny.
Miroslav Zikmund: pokud chces mit politicky flame-war, tak bez na idnes.cz a nas z toho vynech. Nebo si to snad opravdu myslel vazne?
registrovaný uživatel Hejk
30.05.2005 (20:01)  
Doufám,že to trochu umylo ty smraďochy obývající vestibul.
30.05.2005 (19:32)  
Na tý fotce je vidět aspoň pěkná louže.
Teď o tom byla reportáž v Událostech ČT - i se záběry z haly. Že prý se vyšetřuje, proč se dostala voda do haly...
Jenže to vlastně není nic zvláštního (včetně vody tekoucí po schodech) - to je tam při každým větším dešti. Je legrační vidět vždycky po celé horní hale a části dolní haly postávat kýble a škopky zachytávající proudy vody.
Do metra na hl.n. nepoteče voda, až "Italové" opraví střechu pod magistrálou a parkovištěm. Myslím si, že ČD na to nedají ani korunu.
30.05.2005 (19:26)  
Je pravda že na hlavní zatéká po každém dešti jediná možnost zavřít magistrálu,parkoviště vše rozkopat a naráz opravit.
30.05.2005 (19:23)  
Na hlavním nádraží nepoteče do metra, a se opraví střecha a vyčistí kanály, aby voda mohla odtékat. Třeba by se na to mohlo použít peněz, které byly určeny na kampaň za Euroústavu, která je po francouzském NE zbytečným vyhazováním peněz.
registrovaný uživatel gg
30.05.2005 (17:26)  
... u náčelníka se prej fasujou kánoe (s logy ČD!)
registrovaný uživatel mild@
30.05.2005 (16:58)  
Kdy uz konecne bude metro zabezpeceny proti vniknuti vody do podzemi...
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko