Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Frankfurt nad Mohanem - Do konce května poskytují DB AG kulinářské speciality v jídelních vozech, které jsou připravovány podle receptů Jeunes Restaurateurs d´Europe. Spolupráce s mladými šéfkuchaři začala v prosinci loňského roku a v současné době je jednou z nejúspěšnějších v oblasti gastronomie s DB. Měsíčně využilo této akce více než 25.000 hostů, kteří si objednali různé speciality. Výrazně se zvýšila i návštěvnost jídelních vozů a proto se bude v následujících měsících v podobných akcích pokračovat. Celou akci podpořila i CMA (Ústřední marketingová společnost německého zemědělství) a nakladatelství Tre Torri. Každý měsíc od prosince do května byl nabízen pokrm podle receptu jednoho z kuchařů.
CSPSV | 11.5.2005 (14:23)
Související zprávy
Přidat komentář
Přihlášení
© 2001 - 2024 ŽelPage
- správci
Info
informacni okenko