..: Zvláštní vlak na utkání Sparta Praha - Baník Ostrava :..
ČD - České dráhy vypraví v sobotu 23. dubna zvláštní vlak pro fotbalové fanoušky na utkání 1. ligy Sparta Praha – Baník Ostrava.
Ve vlaku platí běžný tarif Českých drah. Zpáteční jízdenka například z Ostravy hl. n. do Prahy-Dejvic stojí 500 Kč, při nákupu skupinové jízdenky lze ušetřit i více než 200 Kč za osobu.
Pro zajištění pořádku a bezpečnosti cestujících během jízdy vlaku je zajištěn doprovod Policie ČR.

CSPSV | 22.4.2005 (11:50)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky Služby

Další z regionu ČR Moravskoslezský ČR Olomoucký ČR Pardubický ČR Praha ČR Středočeský


  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   
Bobr
25.04.2005 (11:37)  
Ostraváci se zase předvedli. Co kdyby ČD chtěly uhradit jízdu zvláštního vlaku po Baníku. Chtějí-li mít fanoušky v ochozech, tak at zaplatí a úhradu poté po fanoušcích vyžadují sami.
Ostravák
24.04.2005 (12:43)  
Pokud jsem dobře viděl, tak ty vozy, co jely do Prahy byly vozy od pátečního posiláku. V sobotu je v Praze Kontar trosku uklidil a pak zase zpět a dnes, kdo pojede posilákem do Prahy, pojede temi vozy, ktere jely vcera s banikovci...
STASTNOU CESTU !!!
24.04.2005 (0:10)  
Jiřík: Sparta nebo Baník, mně je to jedno , rozdíly jsou akorát v šálách. Kdyby jeli zvláštním vlakem sparťani, asi by to dopadlo podobně, ikdyž fanoušci Baníku mají v tomhle nejhorší pověst.
registrovaný uživatel Jiřík
23.04.2005 (20:29)  
Ad Cestující: No jistě, Sparta je čistá jak slovo boží. Jen mě tak napadá, že pořád kritizujete jen jeden tým, ale kdyby si kterýkoliv jiný klub vypravil zvláštní vlak, tak by žádný incident dozajista nevzniknul a vše by proběhlo v pořádku...
23.04.2005 (19:22)  
Tak jsme to viděli … jako první přinesla obrázky PRIMA … dokud se bude dávat volný prostor zločineckému uskupení, které lze nazvat "profesionální ochránci lidských práv" (stejní zločinci jako profesionální revolucinář LENIN), potom nebude možné použít tvrdých soudních postihů proti "této verbeži". Například tím, že na zákledě soudního příkazu bude odsouzen k trestu "vykonávat veřejně prospěšné práce" v hracích dnech Baníku, Sparty, Zbrojovky apod. (podle příslušnosti ke klubu …)
Na nástupiště pustit jen toho kdo má jízdenku; kdo přijde s jízdenkou a bude opilý, tomu se z jízdenky udělají nejméně dva kusy a na nástupiště nebude vpuštěn … (neměl platnou jízdenku a tu co měl si sám poškodil …)
registrovaný uživatel Sergej
23.04.2005 (17:36)  
CSPSV: Ti nacionalističtí holohlaví spoluobčani ve skutečnosti vůbec nacionalističtí nejsou. Jedná se jen o další sortu kreténů, kteří mají jen jediný cíl, a to je se pořádně porvat a někoho zmlátit a zkopat, a pro to jsou nejlepší cizinci s jinou barvou pletí, pak se můžou schovávat za nálepku nacionalismus.
23.04.2005 (17:00)  
Jo je pravda že tyto "cestující" je třeba převést zvláštním vlakem.ČD mají tu smůlu že musí odvést každého kdo má jízdenku.U autobusů ,ožralému, řidič jízdenku neprodá tudíž nemá nárok na přepravu,jako důvod uvede "autobus plně obsazen".Dle většiny přepravních podmínek aut. dopravců řidič rozhoduje kdy je vozidlo plně obsazeno.
dopisovatel nebo člen ŽP mike_k
23.04.2005 (13:47)  
Taky myslim, ze jediny duvod tohoto vlaku je, aby ta pakaz nejela normalnim vlakem, kde je vetsina cestujicich civilizovana. Nez jet s takovou zveri, to bych snad radsi zustal doma.
23.04.2005 (12:52)  
-ps-: No taky si říkám, na druhou stranu aspoň nelezou do normálních rychlíků.
23.04.2005 (12:51)  
No ještě přidám něco z Novinek:

"Opilí už na nádraží

Před sedmou hodinou ranní se na hlavním nádraží tísnily stovky fanoušků, kteří rychle vykoupily pivní zásoby ze všech bufetů. Mladí lidé oblečeni do klubových modrobílých barev zpívali chorály, nechyběla ani baníkovská hymna. Občas vyletěla láhev a někteří se už nemohli udržet na nohou."

Jiřík: No jo, oni jsou na Nově, ČT1, Primě... proti chudáčkům fanouškům baníku zaměření, to bude asi práce lobby fanoušku Sparty. :D :D
  1 2 3 4      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- dopisovatel nebo člen ŽP, - editor nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko