..: Fotogalerie - detaily fotografie 750.708-0 :..
 

750.708-0


750.708-0Informace o fotografii:
 - Úsek: Kačice - Stochov
 - Datum: 24.3.2013
 - Autor: Petr Holub  Poslat email autorovi
 - Zobrazeno: 3509x
 - Detailní EXIF informace »
 - Rating od autorů:   
 10
 - Rating od uživatelů:
 7

   
 
Abyste mohli hodnotit, musíte se přihlásit
 

22.08.2016 (0:14)  
A co že jste věnovali dnešek této hlásce?
22.08.2016 (9:54)  


Původně jsme chtěli ještě dříve, není v tom ale žádné spojení, prostě pouhá vzpomínka.
21.08.2016 (23:00)  
Já si rozhodně nestěžuji, to že je mi čas od času nějaká nahraná fotka zamítnuta asi dokazuje, že na tuto galerii nemám, tak své fotky neprezentuji. Jak funguje schvalování fotek mezi cenzory nevím a netipuji, osobně jím nejsem, tak to těžko mohu vědět. Pokud nikdo ze schvalovatelů nic nenamítal, asi všem přišla i tato mikromezera jako dostačující, dokazuje to že mají zřejmě jiný názor než já, i to se může stát a já to nezpochybňuji. Mně by to třeba nejspíš vadilo, trochu to kazí můj celkový dojem z fotky, ale jinak je samozřejmě povedená, o tom žádná. Jedině by se to muselo fotit třeba s nějakou párou, aby to kouř zakryl, ale to už je jen spekulování.
21.08.2016 (23:16)  


S párou to mám někdy v létě, ono to v zeleni není vůbec vidět, což je škoda. Vechtr k té hlásce také patří. Někdy to je ve stanicích i zastávkách o hledání kompromisu na srostlice, kolize, nekompletní objekty apod.
21.08.2016 (20:28)  
Ne, neposuzuju, ale tahá mě to za oči i ve "velkém". Nikomu svůj názor necpu, pouze jsem vyjádřil svůj vlastní názor, od toho snad komentáře jsou... Nijak to nemá srážet Tvoje fotografické kvality, jen jsem to konstatoval v návaznosti na to, že sám u spousty fotek píšeš že se Ti nelíbí kdejaké srostlice, často právě s těmihle domky/boudami apod.

Ale nechci tím vyvolávat nějaké hádky nebo diskuze, tematický den je fajn a na fotky jsem se rád podíval, jen tak dál.
21.08.2016 (21:48)  


No zmiňuješ se, že rezerva mezi budovou a střechou je dost nevýrazná: "ale hlavně na malém náhledu to stejně není moc poznat", tak mi přišlo jako když je to pro posouzení směrodatné. Jasný, náhled tě motivuje fotografii otevřít, je vidět nějaký kontrast vlaku vůči okolí, je utopený, apod.

Proti názoru nic nemám, můžu se i sám zamyslet nad tím, jak moc fotka působí na ostatní. Ostatní zas nad tím, co jsi napsal, nemusíš to nikomu cpát, stačí když to napíšeš takto veřejně.

Vše by bylo v pohodě až na poslední větu, která jasně Tvůj příspěvek směřuje mezi stěžovatele zamítnutých fotek s tím, že si cenzoři zase mezi sebou schvalují vlastní fotografie. Ve druhém příspěvku tyto postřehy na srosltice adresuješ mně. Osobně si fotografie neschvaluji, nedělá to nikdo, musí přijít další 3 správci a dát fotografii "zelenou". Nikdo z nich se o srostlici nezmínil...
21.08.2016 (12:45)  
Zrovna tady je barák rostoucí z mašiny celkem do očí bijící (ano, mezi ním a loko je pár pixelů místa, ale hlavně na malém náhledu to stejně není moc poznat), škoda, jinak pěkné zátiší s mechanikou i starými telefonními sloupy. Předpokládám že i s tím to ale stejně prošlo bez problémů...
21.08.2016 (13:16)  


Ty posuzuješ fotku v malém náhledu? Ano, mezi vechtrem a střechou je "pár" pixelů, navíc stěny jsou rozrušeny i vegetací. při komponování jsem zvolil tento kompromis, aby byl držák drátovodu celý s tím, že vechtr bude nad střechou, ono to ani jinak z tohoto pohledu nejde. Vždy tam bude a k hlásce patří, v létě je zarostlý a vidět moc není. Dnešní den je věnován této legendární hlásce a budou následovat další fotografie.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- akreditovaný fotograf nebo člen ŽP, - správce galerie nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci - otázky a odpovědi


Info
informacni okenko