..: Fotogalerie - detaily fotografie 750.059-8 :..
 

750.059-8


750.059-8Informace o fotografii:
 - Úsek: Koleč - Zákolany zastávka
 - Datum: 14.10.2011
 - Autor: Miroslav Just 
 - Pozn.: postrk , let.benzín do
Středokluk, na čele vlaku
Hercules ER20-010
 - Zobrazeno: 4680x
 - Detailní EXIF informace »
 - Rating od autorů:   
 9
 - Rating od uživatelů:
 7

   
 
Abyste mohli hodnotit, musíte se přihlásit
 

18.01.2012 (16:21)  
ČDC jde do kytek, o tom žádná. Spíše je otázkou, jak moc za to může "starý pes" a jak moc za to může případné tahání nitkami v pozadí... Na Ferdinandce se už i PKP Cargo chová tržněji, dravěji než ČDC. Soukromníci kupují, půjčují si moderní vozidla a šmirglují Ferdinandku co to dá... Pro ČDC smůla, pro železniční nákladní dopravu přínos.
15.01.2012 (22:56)  
Antonín Němeček: Skutečně zřejmě jen některé, protože ty ostatní již nadobro převzala konkurence. Možno vidět třeba na Ferdinandce, tam už nevozí ČDC téměř nic pořádného... Kdepak, navenek se to třeba jeví jak píšeš, ale myšlení firmy je stále stejné. Starýho psa novým kouskům nenaučíš... ČDC občas něco napadne a něco odvezou, ale není tu ta dravá obchodní politika jako u soukromníka, zainteresování a osobní prospěch.
15.01.2012 (14:34)  
Dneska tohle co popisuješ funguje úplně jinak a něktré přepravy jsou dost hlídané!
Nicméně ty také nechodíš nakupovat jen do Kauflandu,ale i do jiným marketů. Takže zítra tuhle přepravu může mít LTE a za týden ČDC. A to stejné je i u obilnin,jednou to spedice přihrála LTE,ale po druhé ČDC...atd. Tehle debata však už není předmětem galerie - fotky,takže to tu nebudu plevelit,aby autor nenadával.
15.01.2012 (11:57)  
Fotka pěkná, i když barva brejlovce méně vyniká ve zrovna probíhajícím podzimu.

Antonín Němeček: To je totiž tak, dispečerský štáb ČD Carga v ČT dokazuje svoji prací, že to prostě neumí. Když totiž začala ta konkurence ve vozbě nákl.vlaků, tak si třeba přepravce domluvil nakládku třeba toho obilí na nějakou časovou dobu s tím, že třeba na 16.hod. bude ucelený vlak nachystán k odvozu. Ovšem ČD Cargo nemělo na tento vlak nachystanou lokomotivu s četou. Tedy vlak odvezli až ji měli. Dojeli do nejbližší seřaďovací stanice a tam to stálo třeba 12 hodin, až na ten neplánovanej vlak bude volná elektrika s četou (rozuměj lok. el.trakce). Ta to pak třeba odvezla (příkladem přepřah Kutná Hora) a tam to zase stálo, neboť neměli nachystanou žádnou volnou stejnosměrnou lok., která by to odvezla do Děčína. No a až to po čase zase jelo, tak to dojelo do Děčína, vzal to Němec a pádilo to do Hamburku. Nojo, jenže ta loď, na kterou se to obilí překládalo a na kterou těch vlaků vejde třeba dvacet, už jaksi měla plánovanej odjezd o pár hodin dříve a ta zpozdit nejde, takže tomu ujela a naše obilí už jelo lodí jinou, třeba za týden. Takže teď to vozí soukromník, vezme to z výchozí stanice až do Děčína (nebo Bad Schandau) durch v motorové trakci (neboť elektrické lok. zatím (!) nemá) a v Hamburku je to načas. Vlak, který pro pány dispečery v Č.T. byl jakýsi otravný vlak, který je navíc a tedy má čas, je pro soukromníka prioritou! Když to Cargo zjistilo, bylo již pozdě, ale mají z toho vítr a marně se snaží tyto výhodné přepravy vrátit zpět pod svá křídla...
15.01.2012 (11:10)  
Tondo, to bylo asi na mne, no tahle fotka bude odhadem z přepravy benzinu z Polských rafinerii a tuším že to dojelo přes Lichkov. Ber moji reakci spíš jako povzdech, mi je téměř jedno jaký dopravce vlak veze, hlavně že vůbec něco po těch šínách jede. Co mě ale štve je když vidím avatarské brejláky tahat pod drátama relace Petrovice-Břeclav a podobně...
15.01.2012 (8:45)  
Na takto s prominutím blbě položenou otázku ti nikdo neodpoví a pokud ano,tak stejně blbě...
Než něco napíšeš,zjisti si jaké ralece do Středukluk jezdí.

Před časem jsem zažil podobnou debatu na téma obilniny. Mistři-šotouši se rozčilovali,že jeden vlak ze sila vezlo LTE. Komentář byl stejný jako u tvého dotazu, ne-li horší! Jenže netrvalo dlouho a jiné obilniny a to opakovaně vezlo ČDC. A co mistři? Odmlčeli se...aneb mrtví brouk.
15.01.2012 (8:41)  
bezva foto :-)
15.01.2012 (8:33)  
Sakra co dělají ti nanažeři od ČD Carga že přicházejí o veškeré přepravy. Jak dlouho už Avataři vozí benzin na letiště? Foto parádní.

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- akreditovaný fotograf nebo člen ŽP, - správce galerie nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci - otázky a odpovědi


Info
informacni okenko