..: Fotogalerie - detaily fotografie 742.530-9 :..
 

742.530-9


742.530-9Informace o fotografii:
 - Místo focení: Sudoměřice u Bechyně (vlečka Dolina)
 - GPS: 49°17'30.289"N, 14°32'47.33"E  »  Mapy.cz Google mapy
 - Datum: 29.1.2016
 - Autor: Vlakomil  Poslat email autorovi
 - Zobrazeno: 4500x
 - Detailní EXIF informace »
 - Rating od autorů:   
 5
 - Rating od uživatelů:
 4

   
 
Abyste mohli hodnotit, musíte se přihlásit
 

  1 2 3      Zpráv na stránku:   
14.02.2016 (22:04)  
A.N. Souhlasím, že pokud půjdou informace o jedné akci z alespoň dvou různých zdrojů, pak není problém. Co takhle to tu sortu zkusit naučit;-).
14.02.2016 (11:15)  
JJ: Ale já nikde nesliboval info v čase budoucím, pouze jsem psal, že to lze zjistit a k tomu přiložil odkaz na uskutečněnou akci.
To info zjistíš sám, když budeš sledovat 1) TV a další zpravodajské zdroje 2) v určitý okamžik třeba onen Krp.
A že to chceš ověřit? Jak to myslíš? K tomu ověření jsem se už vyjádřil ráno! Nic sem nikdo kopírovat nebude, protože v DPS jsou další informace, které na veřejnost nepatří. Takže pokud ti tohle (info od lidí na net) nestačí, zvedni svoje hýždě a běž čekat k trati.

Před mnoha lety nebylo téměř žádné info a taky se fotilo, dnes jsou fotiči, kteří nejenom že nezvednou své pozadí, ale ještě to chtějí naservírovat na zlatém podnose. To už mi hlava z této sorty nebere...
14.02.2016 (10:59)  
A.N. Jsem rád, žes uznal, že byla od Tebe blbost napsat, že není problém sehnat informace, kdy a kde se takové transporty budou realizovat;-). Fóra jsou dobrá na prvotní informace, ale je dobré mít možnost si tyto informace ověřit, pokud tedy přispěvatele už neznám a vím, že se na něj dá spolehnout. Představa, že jedu přes celou republiku a pak zjistím, že šlo o kachnu...;-)
14.02.2016 (6:34)  
JJ: těžko ti můžu napsat zdroj v čase budoucím, neboť jak jsem předeslal, další přeprava může být třeba až za rok. S tím souvisí i ta ironie o běžencích, kvůli kterým tahle přeprava byla. Co dál, jak vidno neví ani matička "Merklovka" jenž je nejprve hostila a teď zvažuje jak je vyhostit. Takže jediná rada - sleduj dění a pokud pohrdáš info na Krp a jinde, že to může napsat kdejaký jouda, pak tě slušně odkážu kamsi...Kopírovat sem celou DPS opravdu nikdo nebude, aby pak jiný zavistivý šotouš, kterýmu to ujede psal na ČDC a žaloval. To už zde bylo, když se jistý Piškot vydával za fíru. Takže info na krp ano, to je OK i ze strany dopravce, ale kopírování DPS nikoliv. A těm solidnějším chodí info po sms nebo po mejlech.

Nicméně třeba cvičení na Doupově nebo na Polečnici bylo natolik medializované, že kdo chtěl, tak mohl fotit co hrdlo ráčilo.
13.02.2016 (21:25)  
Ano nepochopil jsem, proč jsi ve svém příspěvku z 13.02.2016 (7:02) citoval článek, který informoval o události v minulém čase jako zdroj informací, které nastanou (v poznámce). Bohužel pro Tebe a bohudík pro mě. Že Ty se chápeš, to o něčem svědčí a že si za tím ještě stojíš, tak neděláš pitomce z ostatních, ale jen ze sebe. Na jednom se s Tebou ale shodnu. Pro mě také nemá smysl tuto debatu dále rozvíjet.
13.02.2016 (19:42)  
No to už neplatí, to bylo v tom Ftipu, že je to republika Merklové a uprchlíků.

Info vč odkazu je správně v čase minulém, protože další taková akce se konat nebude, tedy v horizontu týdnů/měsíců. A jestli bude za rok? Tak zkus použít onu mojí rovnici, bo nic jiného ti nikdo napsat nemůže.

A že nevěříš infu v TV, Idnes a ve finále i na krp, kam to píše nádražák? Tak nevím, chceš to ještě písemně a se štemplem od ministra obrany? To bys zas mohl říct, že to razítko tam dala uklízečka.

Nicméně stejně tento příspěvek nepochopíš, tak je zbytečné cokoliv řešit.
13.02.2016 (19:29)  
Takže milý A.N., pojďme si ten Tvůj blábol rozebrat. Text, který po Tobě čtu, není slyšet, ale můžu ho tak maximálně vidět a číst. NSR zanikla spojením NDR s NSR a aktuálně je z toho sjednocené SRN. A nakonec je všem až na Tebe jasné, že se jedná o mimořádnou přepravu. Ty jsi jediný, kdo se tu chvástal, že je možné všude v Tebou citovaných zdrojích dohledat, kdy tento mimořádný vlak pojede. Já tvrdím, že to možné není, tak mi zkus znovu dokázat opak nebo sem už raději nepiš. A nezkoušej mě odkazovat na nějaká fóra, kam si každý může napsat, co chce a kdy chce a přitom to nemusí být pravda. A ten Tvůj rádoby vtip s uprchlíky jsem nepochopil a ani chápat nechci. Na to jsem se nacestoval dost, abych věděl, co jsou zač.
13.02.2016 (18:25)  
JackuJegu: a co chceš slyšet? kdy se pojede znova? To vím přesně!!
Tak si to spočítej: počet uprchlíků v ČR + počet v NSR, děleno počtem všech noh, krát počet žen a odmocnina ze dvou. Vyjde ti datum další jízdy, ale pozor to pokud vyjde na 1,3,5, tak se automaticky překládá na 2,4 a ještě za předpokladu, že nebude přestupný rok a dešťová přeháňka, jinak Mn pojede v S,N. Jenže!! V S,N pojede jen pokud počet uprchlíků, resp jejich věk nepřekročí koeficient ratingu 4,77 až 4,79, pak se pojede jedině v neděli! Takže stačí tohle info v čase budoucím???
13.02.2016 (16:07)  
Nerozumím mistrovi A.N., proč zde cituje článek, který je psán v minulém čase. Ten je případnému fotografovi platný jak mrtvému zimník;-).
13.02.2016 (7:02)  
Zdroj: ČD Cargo

V noci ze čtvrtka 28. na pátek 29. ledna proběhl návrat části techniky Armády České republiky (AČR), která se zúčastnila zimního cvičení BLED 2015. Cvičení bylo zaměřeno na ochranu hranic, a to jak státních, tak vnějších celého Schengenského prostoru. To vše pochopitelně v souvislosti se současnou uprchlickou krizí.
Na rozdíl od odjezdu do Slovinska, který byl realizován z Hradce Králové, se uvedená část techniky vrátila na bývalé bechyňské vojenské letiště, které dnes slouží jako jedno z velitelství a základna ženijních vojsk AČR. Po železnici byly zpět do České republiky přepraveny ženijní stroj JCB, čtyři nákladní automobily Tatra a nosič kontejnerů Tatra 815 – vše na vozech Res. Ve zvláštním vlaku byl ještě zařazen plošinový vůz s kontejnerem a doprovodný vůz pro mužstvo.

Pozn.: vše veřejně dostupné a další tiskové zprávy lze dohledat ve zprávách na netu. Tedy člověk nemusí být šotouš, ani švagr Žížy, aby měl k těmto info přístup.
(Žíža nechápu tvůj postoj, pokud já můžu být všeználek, protože umím využít běžné zdroje info, pak ty můžeš být mistr a pokud tyhle info neumíš dohledat, pak budeš opak všeználka...a to je mi tě upřímně líto)
  1 2 3      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- akreditovaný fotograf nebo člen ŽP, - správce galerie nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci - otázky a odpovědi


Info
informacni okenko