..: Fotogalerie - detaily fotografie 362.078-8 :..
 

362.078-8


362.078-8Informace o fotografii:
 - Úsek: Pavlovice - Ošelín
 - Datum: 22.8.2013
 - Autor: Duhy  Poslat email autorovi
 - Zobrazeno: 7200x
 - Detailní EXIF informace »
 - Rating od autorů:   
 10
 - Rating od uživatelů:
 10

   
 
Abyste mohli hodnotit, musíte se přihlásit
 

  1 2 3      Zpráv na stránku:   
25.01.2014 (7:54)  
Honzinus:
staré fotky a neaktuální článek již editovat nebudu. Jinak doporučuji pročíst komenty od začátku, jediné srovnání zde dělal Topič. A co si budem nalhávat, ani jeho první digitální tvorba za moc nestála...
24.01.2014 (20:44)  
A.N, místo psaní komentářů bych doporučil reeditaci té tvé fotky z káčka. Je to fakt příšerně zeditované. O kompozici radši ani nemluvím. ;-)
Srovnávat to s touto Duhyho fotkou je fakt trošku mimo..
24.01.2014 (13:18)  
Jen pro zajímavost, dnes v denní době (dopoledne) v tomto úseku ložené i prázdné wapky. Odpoledne by pak měla jet turnusová směska do Chebu.
24.01.2014 (6:41)  
zirecek:
to jsi špatně pochopil, to byla spíš reakce na ohlasy, jak je tahle trať úžasná... a já dodal, že takových míst lze najít v ZČ více. Byť tedy některé fleky už nemají to své kouzlo, protože doba jde dál... Správně píšeš, že fotky lze dohledat (Krp,Dráha,Loko.net) důkaz a návod na focení je, co víc? Kopírovat je všude na netu? No to snad néé!?

Asi před měsícem jsem pod jedno foto napsal i časy nákladních vlaků. Docela by mě zajímalo, jestli si někdo dá (dal) tu práci vyfotit i něco jiného, když už po exklusivitě tolik prahnete? To zas aby někdo neřekl, že ty časy neví, nezná, nedělá na dráze byť ani nemusí, na net se připojí, ale již není schopen nalistovat JŘ ČD Cargo. Na každé focení si človcěk musí udělat přípravu a vypsat si pár čísel není nic složitého.
23.01.2014 (20:23)  
A.N.: Zajímavé na tom je, že svůj názor považuješ za universum, a proto nám ho zde stále předkládáš. Zkusil ses někdy zamyslet nad tím, že každý má nějaký názor a svůj cíl focení, který se tomu tvému nemusí vůbec přibližovat? Když vidím Duhyho fotky z tohoto úseku, tak bych tam také rád vyrazil, už jen pro tu procházku přírodou a pokochání se nedávno obnovenou štrekou, :-). Stále o něčem mluvíš, avšak fotkami nám to nepřiblížíš (ano, vím, mám si koupit Dráhu a mám hledat na Káčku)...
23.01.2014 (20:10)  
Topič: komentář byl o tom, že i na západě je dost míst kde fotit a hlavně neokoukaných. O žádném odklonu řeč nebyla, stejně tak jsem nic svého nepropagoval. Že stále někdo nevěří a chce důkaz? Tak ho dostal...
Že to nikdo už nevyfotí? Ale tak proč se stále honíte na ty stejná místa? A nikdy NEmusí vždy znametat NIKDY. Nevyfotí pod Přimdou, ale vyfotí jinde... Holt to třeba bude už bez mechanik - viz třeba Aš.
I na této trati lze fotit něco jiného než jen 363. Ale je to pracnější na čas a případný výběr místa.
23.01.2014 (19:51)  
A.N.: A co má společného komentář o 6 let starých odklonech z jiné tratě, které si už nikdo nevyfotí s touto fotkou? Kromě obvyklé sebepropagace nevidím žádný jiný důvod.
registrovaný uživatel MilanM  mail  
Počet komentářů uživatele91 »fotek 0
23.01.2014 (18:47)  
Parádní fotka! Jen škoda, že netahlo jiné Eso, mě se prostě tohle rádo retro moc nelíbí. Jinak foto za 5.
Nebyla by třeba i fotka osobáku z toho úseku?
23.01.2014 (16:57)  
Topič: jestli to nebude tím, že ani ty sám nevíš co hledáš za foto, a nebo co nám chceš říct. Nikde jsem nedával žádný odkaz na tohle místo ani na tento úsek tratě, bral jsem to všeobecně s odkazem na svojí tvorbu a na tratě v tomto kraji. Samozřejmě dnes by editace byla zas jiná než v začátcích. Že je to najeté na sloupu... holt tehdy ještě nebyla tak přesná pravidla, nicméně Tě uklidním, protože mám tento záběr asi na 5x, takže se sloupem i bez. Dnes ty starší fotky nikdo logicky opravovat nebude. Na to třeba dojde za X let, až se bude vytvářet nějaký článek na podobné téma.
23.01.2014 (16:30)  
A.N.: Jako obvykle, já o voze, ty o koze.

Srovnáním jsem vůbec neměl na mysli technické provedení snímku, to bych se zmínil, ale jen a pouze porovnání záběru a fleku. Podhled s mašinou najetou do telegrafního sloupu mi přijde "kapánek" slabší než tento záběr z nadhledu a uniká mi souvislost s digitálním foťákem.
  1 2 3      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- akreditovaný fotograf nebo člen ŽP, - správce galerie nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci - otázky a odpovědi


Info
informacni okenko