..: Fotogalerie - detaily fotografie 680 :..
 

680


680Informace o fotografii:
 - Úsek: Mýto - Holoubkov
 - Datum: 5.5.2012
 - Autor: CityLizard 
 - Zobrazeno: 5231x
 - Detailní EXIF informace »
 - Rating od autorů:   
 4
 - Rating od uživatelů:
 3

   
 
Abyste mohli hodnotit, musíte se přihlásit
 

  1 2      Zpráv na stránku:   
25.03.2013 (0:53)  
Pánové a dámy zapojte i trochu fantazie a romantiky i tohle jsou koleje. Dávám 5, aby se zvedl průměr ta fotka je k železnici a je trochu jiná, ale je hezky jiná a není tak sterilně železniční jako ty ostatní a to se mne líbí. Ještě jednu věc doplním je to jediná opravdu jediná forka Pendolína na trati do Plzně která byla vyfocena. Takže místo rad vemte foťáky a vyražte v Sobotu vyfotit Pendolíno na cestě do Chebu ať vidíme teda ty lepší fotky, Prostě není to jen o vyphotoshopovaných fotkách kde originál je jen předlohou pro jeho degeneraci počítačem a softwerem na úpravu poprsí modelek. Tím je pak realita v kýblu a takováto fotka potěší oko. U mne dobrá a za 5 nápad s krajinou a za trať v kombinaci s vlakem.
08.06.2012 (21:55)  
Hezká krajina, ale kde je vlak? Souhlasím s vjta00.
06.06.2012 (12:01)  
Na můj vkus barevně až moc svěží, ale kompozičně se mi hodně líbí...prostorová a má příjemnou atmosféru. Myslím, že na tomto místě bych to asi vyfotil podobně
05.06.2012 (19:42)  
Mám fotky tohoto typu moc rád, fotka je hezká, ale vlak zde opravdu prakticky není vidět (ne že bych něco podobného sám nevyfotil...). Škoda, že pendolino nemá alespoň červený pruh... Ale autor má pochvalu za to, že zkusil něco neobvyklého.
registrovaný uživatel Toušisko  mail  
Počet komentářů uživatele1768 »fotek 0
05.06.2012 (19:26)  
No dlouho jsem tu už žádný komentář nenapsal, ale tenhle snímek mě donutil.
Připojuji se k hodnocení "topiče" a "zirecka". Záběr mě silně oslovil. Má nápad, velmi dobře zvládnutou kompozici, velmi slušné zpracování a tak mi nezbývá než před autorem smeknout. Určitě bych si nic nedělal s prozatím nevalného bodového hodnocení, neboť jak píše topič, tahle fotka je vysoko "nad zdejší běžnou produkcí".
05.06.2012 (17:30)  
Možná kdyby tam byl barevnější vlak, tak ano.. Ale takhle je vlak mrňavej, nevýraznej, což bych celkem snesl, pokud by mi ta krajina vzala dech. A to nevzala.
registrovaný uživatel vjta00  mail  
Počet komentářů uživatele263 »fotek 0
05.06.2012 (16:55)  
Topič Škoda slov, ale s tím světem si mě dostal, to máš pravdu dnešní svět je už bohužel jen černý :)
05.06.2012 (15:47)  
vjta00: Ano, toto je železniční fotogalerie. Tudíž se do ní vybírají fotky, které souvisí se železnicí a jsou pěkné. Někdy je ta souvislost se železnicí třeba jen okrajová, ale pokud je to fotka s pěknou atmosférou či jinak povedená není důvod ji nezveřejnit. A to je případ této i když autor nese na triku riziko, že bude hodnocením "vyautován" a správci označeni za nesvéprávné. Ale holt, takovej je život. Někdo se během něj posune od přímočarých fotek vláčků k tvorbě, při které používá makovici a někdo se holt "zahrabe" u těch vláčků navždy. Prozatím je snahou správců galerie se snažit posunovat autory a uživatele k tomu prvnímu i když je to u mnohých snaha zcela zbytečná, což dokládají komentáře o tom, že tohle není přírodovědecká či zemedělská galerie. Více tolerance a nadhledu, mladíku. Svět ani život není černobílý.
registrovaný uživatel vjta00  mail  
Počet komentářů uživatele263 »fotek 0
05.06.2012 (15:35)  
topič Nejsem si jist, že bych já mohl nějak radit :), ale jen jsem konstatoval, že tyhle fotky podle mého názoru jsou zde skoro zbytečně, pokud tohle je spíše železniční web, než nějaký přírodovědecký, a dojem působícího ztrácejícího se pendolina v dálce není dle mého zrovna nějak dvakrát dobré, ale je to jen věc názoru.
05.06.2012 (15:29)  
Díky, pane topič! Slova chvály od někoho, jako jste Vy, vždy potěší. :-)

Měl jsem v záloze ještě jednu variantu s delším ohniskem a z trochu jiného stanoviště, čili bych získal sice větší vlak, ale v popředí jen nudné oseté pole. Lepší by bylo alespoň zralé obilí, či ještě lépe balíky slámy (uvidíme po žních...). Za současné situace se mi ale tento pohled líbil více.
  1 2      Zpráv na stránku:   

Komentáře vyjadřují názory čtenářů.
Redakce nenese žádnou zodpovědnost za jejich obsah.

- akreditovaný fotograf nebo člen ŽP, - správce galerie nebo admin ŽP

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci - otázky a odpovědi


Info
informacni okenko