Tripolis píše:Jak Vám mohu poslat nějaké fotky co jsem nafotil na Czech Raildays? Jen podotýkám, že jsou v dost velkym rozlišení. Předem díky.
Karel Chýla píše:Tripolis píše:Jak Vám mohu poslat nějaké fotky co jsem nafotil na Czech Raildays? Jen podotýkám, že jsou v dost velkym rozlišení. Předem díky.
Adresa info@zelpage.cz snese hodně![]()
Jen upozorňuji, že fotek máme docela dost z vlastních zdrojů, ale možná nějaké fotky použijeme...
MirekM píše:Koukal jsem, že nám zde přibylo logo... Pak jsem se podíval na "mateřský" server ŽelPage a musím autory pochválit: Vypadá to moc dobře. Akorát se chci zeptat, k čemu je dobrá registrace? Tam to nikde vysvětleno není...
Nick píše:MirekM píše:Koukal jsem, že nám zde přibylo logo... Pak jsem se podíval na "mateřský" server ŽelPage a musím autory pochválit: Vypadá to moc dobře. Akorát se chci zeptat, k čemu je dobrá registrace? Tam to nikde vysvětleno není...
Diky za pochvalu. Registrace zatim nema ucel. Nez system zpristupnime i ctenarum, aby mohli pridavat vlastni prispevky (newsy, fotografie atd.), je potreba system nejdrive radne otestovat v ostrem provozu. Na ostro jedeme jen par dni, proto prosime trpelivost. Planu hodne, ale casu malo (obzvlast ted o zkouskovem)
Nick píše:karlos píše:když bych na želpage chtěl umístit nějaké fotky, tak poslat mailem, že. co k tomu všechno budete chtít? (doprovodný text, autor, kde, kdy)
Pokud jste registrovaný, zkuste se přihlásit. Najdete pak vše, co potřebujete
Bohumil Klepetko píše:Nebylo by od věci vyměnit anketu, po podepsání kolektivní smlouvy je už stávka zažehnána (doufejme) a výsledky jsou už také více než viditelné.
Nick píše:Bohumil Klepetko píše:Nebylo by od věci vyměnit anketu, po podepsání kolektivní smlouvy je už stávka zažehnána (doufejme) a výsledky jsou už také více než viditelné.
Mate nejaky napad na novou, zajimavou anketu?
petr z Dobrušky píše:Nick píše:Bohumil Klepetko píše:Nebylo by od věci vyměnit anketu, po podepsání kolektivní smlouvy je už stávka zažehnána (doufejme) a výsledky jsou už také více než viditelné.
Mate nejaky napad na novou, zajimavou anketu?
Měl bych nápad: Jak se vám líbí návrh JŘ 05/06
aktuell píše:854 nejsou špatné, ale za nimi Btn je docela děs.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků