MSTS a Rail Simulator

  
Všechny možné simulátory výpravčího a strojvůdce

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod Návštěvník » 01.11.2008 - 10:10:35

Dobrý den, chci se zeptat kde bych mohl stáhnout simulátor??
Návštěvník
 

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod Fauny » 01.11.2008 - 10:25:32

Návštěvník píše:Dobrý den, chci se zeptat kde bych mohl stáhnout simulátor??

Na netu :D A řekl bych, že tu není war - formu :wink:
R ŠOHAJ BŘECLAV - PRAHA NA VĚČNÉ ČASY
Uživatelský avatar
Fauny
přednosta stanice
 
Příspěvky: 256
Registrován: 16.07.2007 - 20:00:23
Bydliště: Strážnice

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod Návštěvník » 01.11.2008 - 15:59:13

[quote="Fauny"][quote="Návštěvník"]Dobrý den, chci se zeptat kde bych mohl stáhnout simulátor??[/quote]
Na netu :D A řekl bych, že tu není war - formu :wink:[/quote]
Ale myslim nějakou stránku..
Návštěvník
 

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod Nick » 01.11.2008 - 19:04:28

Návštěvník píše:Ale myslim nějakou stránku..

To bylo Efimu jasné, ale odpověděl tak, jak se sluší a patří. Jelikož se tento dotaz opakuje, zkusím ještě odpovědět. Když si chceš koupit mobil, tak se také nejdeš zeptat na internet, jak ho ukrást, ale našetříš si na něj a koupíš si ho. S programy (hry nevyjímaje) je to stejné, jako s těmi mobily - také je musel někdo vyrobit. Proto od nás nečekej návod, jak a kde nějakou hru ukrást.
Uživatelský avatar
Nick
administrátor
 
Příspěvky: 960
Registrován: 12.06.2004 - 22:30:13
Bydliště: Kolín

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod 340.055 » 01.11.2008 - 19:11:25

Já bych to napsal ještě jasněji - odkazy na nelegálně získaný nebo upravovaný software sem nepatří!
Uživatelský avatar
340.055
administrátor
 
Příspěvky: 2527
Registrován: 13.06.2004 - 16:51:14

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod Josef 72 » 07.11.2008 - 21:56:16

Co chceš stahovat, vždyť to seženeš do čtyř stovek prakticky kdekoliv.
Josef 72
 

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod Josef 72 » 07.11.2008 - 21:57:33

[quote="Josef 72"]Co chceš stahovat, vždyť to seženeš do čtyř stovek prakticky kdekoliv.[/quote]

Jsem mírně dezorientován. Reakce na příspěvek úplně nahoře.
Josef 72
 

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod forever » 17.11.2008 - 18:14:58

:!: :!: Simulátor si mohu sehnat :!: :!: :?: :?: Ještě bych se chtěl zeptat nevíte kde sebrat MSTS metro (pražské) je to na netu viděl jsem to..
forever
staniční dělník
 
Příspěvky: 1
Registrován: 17.11.2008 - 18:07:49
Bydliště: Litoměřice

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod MirekM » 17.11.2008 - 19:25:27

Bohužel, ten projekt byl nejspíš ukončen a stránky zanikly. Ovšem třeba se někdo podělí… :wink: (Já o to mám případně taky zájem!)
Uživatelský avatar
MirekM
generální ředitel
 
Příspěvky: 1099
Registrován: 15.06.2004 - 17:35:02
Bydliště: N. Město n. Met./Praha

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod phpttjournal » 18.11.2008 - 10:30:06

Když by ti postačil link :
http://www.bahnworld.info/component/opt ... /catid,13/ , pak si dostahuješ zde vše potřebné.
forever píše::!: :!: Simulátor si mohu sehnat :!: :!: :?: :?: Ještě bych se chtěl zeptat nevíte kde sebrat MSTS metro (pražské) je to na netu viděl jsem to..
Katalog dopravy, MSTS vozidel a nejenom to ... Railpage.cz ; Víte, kdo je nejhorší železniční dopravce? ČD,a.s. Ať žije Taurus, ať žije OBB
Uživatelský avatar
phpttjournal
výpravčí
 
Příspěvky: 154
Registrován: 31.10.2005 - 23:02:40
Bydliště: Brno

RE: MSTS

Příspěvekod Pety » 09.03.2009 - 17:49:01

Promiňte že spamuju,ale chcu se zeptat kde si koupím msts? :-)
Pety
 

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod miuko1234 » 18.10.2009 - 12:16:13

Mam problem pri spusteni hry mi to oznamuje tuhle spravu a newm co stim poradi nekdo??

ERROR coul not find valid technique for effect 55053692
File c:/dev/RailSim/Code/Libs/Heracles/Engine/Draw/DxCommon/cHcEffectDx.cpp
LINE:250
miuko1234
staniční dělník
 
Příspěvky: 1
Registrován: 18.10.2009 - 12:12:44

Re: RE: MSTS

Příspěvekod vjta00 » 04.12.2009 - 09:17:37

Pety píše:Promiňte že spamuju,ale chcu se zeptat kde si koupím msts? :-)

Zdravím např. tady na této stránce http://www.esubagames.eu/produkty/pc-hr ... -simulator
A myslím že chceš asi jezdit na českých tratí (já osobně začátečníkovi doporučuji trať od pana Šemory www.semora.cz/msts - je pro začátečníky opravdu nejlepší ;-) postupem času zkus přejít na trať 321,která je též dobrá http://trat321.cz/) Takže dáš tak 500,-Kč za kompletní hru :D já hraji MSTS více než 3 roky a jsem spokojen :) Kdyby si chtěl nějaký aktivity tak mi napiš ;-)
vjta00
staniční dělník
 
Příspěvky: 1
Registrován: 08.08.2008 - 08:40:04
Bydliště: Ústí nad Labem,ale většinou neustále cestuji

Re: RE: MSTS

Příspěvekod maskr » 12.01.2010 - 18:45:19

Pety píše:Promiňte že spamuju,ale chcu se zeptat kde si koupím msts? :-)


Případně na nějakém aukčním serveru.Na Aukru se mi ho kdysi povedlo vydražit za 150,-.Je to už ale asi 3 roky. :D
Uživatelský avatar
maskr
staniční dělník
 
Příspěvky: 1
Registrován: 12.01.2010 - 18:25:00

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod Vítek_V » 05.04.2010 - 15:05:55

Kolegové,
možná je to prkotina, ale stejně. Rozumí si trať BP s tratí 183/180? Já že první nainstalovanou mám a běží bez problému, včera přidal tu plzeňskou, aktivity mi to přes Train Store načte, kliknu na spustit, pohoda, žádný problém při načítání, spustí se intro a pak by se hra měla načítat, jenže to vypadá, že se to ani nehne a cca po půl minutě to spadne zpět do WIN a celé se to ukončí. Tušíte někdo kde, případně v čem je zakopaný pes?
Uživatelský avatar
Vítek_V
administrátor
 
Příspěvky: 83
Registrován: 14.11.2007 - 10:03:03
Bydliště: Praha-Radotín

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod Radek Papež » 05.04.2010 - 15:55:45

Trať BP běží na globalu BP, kdežto 180/183 na Xtracks. Je nutné prohazovat globaly.
Uživatelský avatar
Radek Papež
administrátor
 
Příspěvky: 473
Registrován: 13.03.2007 - 20:44:07
Bydliště: Náchod-Staré Město nad Metují

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod rustyWLAB822 » 05.11.2010 - 15:43:22

znáte nějaké dobré stránky kde se dají stáhnout rychlíkové vozy čd a žsr do MSTS?
rustyWLAB822
staniční dělník
 
Příspěvky: 10
Registrován: 15.10.2010 - 12:07:25

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod rospusa » 10.04.2011 - 12:43:49

Zdravim prosím Vás kdo by mi poradil jak vložit trať do msts.... jsem naprosto v koncich jelikož ten simulator už po paty reinstaluji.... udělal jsem všechno podle navodu co jsem našel na internetu ale pořad to nejde,hra mi načita ale po chvilce mi spadne.... za vaši odpověd a vaši pomoc vám vřele děkuji
rospusa
staniční dělník
 
Příspěvky: 1
Registrován: 10.04.2011 - 12:26:08

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod Beri » 11.04.2011 - 14:04:01

rospusa píše:Zdravim prosím Vás kdo by mi poradil jak vložit trať do msts.... jsem naprosto v koncich jelikož ten simulator už po paty reinstaluji.... udělal jsem všechno podle navodu co jsem našel na internetu ale pořad to nejde,hra mi načita ale po chvilce mi spadne.... za vaši odpověd a vaši pomoc vám vřele děkuji


Tratě se ukládají standartně do x:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES, otázka je, při jakém načítání hra padá, jestli spadne než se vůbec zobrazí menu hry, nebo při načítání tratě je rozdíl. Třeba u toho načítání tratě vůbec nemusí být chyba v trati, některým lokomotivám totiž nesedí zapnuté stíny.Takže takhle těžko říct.
Uživatelský avatar
Beri
redaktor ŽelPage
 
Příspěvky: 7
Registrován: 19.01.2009 - 11:53:03
Bydliště: Všude mezi 4 stěnami, mezi kterými je "doma"

Re: MSTS a Rail Simulator

Příspěvekod Lolis » 01.06.2011 - 17:36:20

http://modely-msts.cz/forum/showthread. ... 50#pid7050
Mohli byste prosím poradit -Příspěvek: #218 :)
Tadeusz
Lolis
staniční dělník
 
Příspěvky: 1
Registrován: 01.06.2011 - 17:03:28
Bydliště: Blansko

Předchozí

Zpět na Simulátory

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků

cron