auvajs píše:.... - chybí mi zde úsek Arnholm (Dresden) - Großharthau - zde opravdu neplatí Labe-Elbe ani Libnet+?? bylo by nutné si na tento kraťoučký úsek zakoupit jízdenku za 2.1 EUR? nebo by to průvodčí tolerovali??
a jinak, mám v tom zde nějakou chybu? moc děkuji za odpovědi
auvajs píše:- jízdenku Praha-Holešovice - Horní Počáply (na hranici ústeckýho kraje - za 54 kč s IN25 jestli jsem to dobře pochopil)
auvajs píše:- chybí mi zde úsek Arnholm (Dresden) - Großharthau - zde opravdu neplatí Labe-Elbe ani Libnet+?? bylo by nutné si na tento kraťoučký úsek zakoupit jízdenku za 2.1 EUR? nebo by to průvodčí tolerovali??
auvajs píše:Jízdenku Labe/Elbe bohužel nejde použít v Metropolučímž to danou cestu ještě o hodně zdražuje. Našel jsem nejlevnější rychlé ranní spojení Praha-Wroclaw s využitím autobusu Praha-Liberec (za 60 kč?!), který ale bohužel jede jen v pondělí. (http://portal.idos.cz/Data/pdf/L000334_101212_95284.pdf)
Z Liberce vlakem 7:02 do Zittau, v Zittau přestup na jakýsi bus do Görlitz (náhradní doprava?), v Görlitzu přestup na již výše zmíněný RE 5791, příjezd do Wroclawi 10:49.
Cena je ale fantastická: 60 kč za bus + 160 kč libnet + 19,70 zł (~120 kč) = 340 kč. Nebo existuje ještě levnější spojení?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků