karlos píše:když bych na želpage chtěl umístit nějaké fotky, tak poslat mailem, že. co k tomu všechno budete chtít? (doprovodný text, autor, kde, kdy)
vvx píše:dotaz z jiného soudku: zmizela položka aktuální foto. je zrušena, nebo přesunuta jinam z hlavní stránky či něco jiného ....?
vvx píše:... nějaký ten pátek sem chodím, takže jsem zjistil i třeba to, že je to link do galerie, není třeba těchto pouček. Šlo mi o to, že jsem jednoduše kouknul co přibylo v posledních dnech a nemusel se prohrabávat celou galerií, říkejme tomu třeba lepší komfort stránek, o co by, předpokládám, mělo jít tvůrcům ...
(i když nevím ..., vzhledem k ignoraci několika mých mailů v době minulé)
S něčím bych souhlasil,ale navíš,proč i případně prohlížeš to upraví ku svému obrazu?V případě IE určitě.Takže ono je to i tím a potom je to správně udělánoMr. Brown píše:Já bych řekl, že tu máte zcela nekvalitní fotky. Podle mého názory jsou rozmazané a mírně nakloněné o 2 stupně. Určitě byste s tím měli něco udělat. Nemyslíte?
Mr. Brown píše:Já bych řekl, že tu máte zcela nekvalitní fotky. Podle mého názory jsou rozmazané a mírně nakloněné o 2 stupně. Určitě byste s tím měli něco udělat. Nemyslíte?
Comar píše:Martíček píše:
Forum phpBB ma docela dobre propracovany system blacklistu. Da se filtrovat podle IP, domeny, cookies...
340.055 píše:Comar píše:Martíček píše:
Forum phpBB ma docela dobre propracovany system blacklistu. Da se filtrovat podle IP, domeny, cookies...
Mno, nemá cenu omezovat názory (akorát jsem dal pryč z reakcí, stačí to jednpu). Ale slovník by mohl být trochu lepší... Tohle je fakt "výstavka"
Comar píše:340.055 píše:Comar píše:Martíček píše:
Mno, nemá cenu omezovat názory (akorát jsem dal pryč z reakcí, stačí to jednpu :wink: ). Ale slovník by mohl být trochu lepší... Tohle je fakt "výstavka" :twisted:
Nechci omezovat nazory ale vyrazy. Normalne mi to moc nevadi, ale tohle je fakt moc silne kafe...

jspetrak píše:Comar píše:340.055 píše:Comar píše:Martíček píše:
Mno, nemá cenu omezovat názory (akorát jsem dal pryč z reakcí, stačí to jednpu). Ale slovník by mohl být trochu lepší... Tohle je fakt "výstavka"
Nechci omezovat nazory ale vyrazy. Normalne mi to moc nevadi, ale tohle je fakt moc silne kafe...
Podle mě takové individuum se sem již nevrátí. Určitě si teď myslí, jak nám to"nandal," ale vlastně ze sebe udělal jen perfektního burana.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků