samlep píše:A jsme u toho. To by ses divil, kolik si takhle dobrovolně naistaluješ spyware a bhvíčeho ještě.
njn
samlep píše:No pokud používáž milion jiných krávin, jako je ICQ 6 atd., tak máš zabordelé registry a vůbec. Nejlepší je přeinstalovat komp a IE již nikdy více. Firefox rulezzzzzz!
Anonymous píše:optal bych se nevíte-li někdo, jak získat přístup na intranet tady z inernetovýho prostředí?

Nick píše:Ano. Proto pokud byste někde narazili na něco nestandardního, dejte nám o tom, prosím, vědět. Díky
samlep píše:Nevím čím to je, ale někdy server pracuje krásně rychle a někdy,zvláště když posílám příspěvek, je to pomalejší než dříve. Čím to je?
PS: V moderátorském f. jsem zkošel založit téma, to trvalo dlouho, ale jeho smazání bylo opravdu rychlé.
samlep píše:Nevím čím to je, ale někdy server pracuje krásně rychle a někdy,zvláště když posílám příspěvek, je to pomalejší než dříve. Čím to je?
PS: V moderátorském f. jsem zkošel založit téma, to trvalo dlouho, ale jeho smazání bylo opravdu rychlé.

Souhlasím, zvláště hlavní stránka by chtěla upravit. Nahoře by bylo logo ŽP, nápis Bulletin. Fotka na hlavní stránce by byla vkomponována do obdélníku přes zbytek hlavní strany. Dále mi překáží ta velká ŽP hlavička na každé stránce. Stačil by modrý proužek s nápisem ŽelPage Buletin na levé straně a číslo stránky zvýrazněné světlemodrým obdélníkem na straně pravé.MirekM píše:Obsahově perfektní, graficky už je na tom hůř. Chtělo by to Pages nebo něco takového… Jenže já jsem zmlsaný z Applingu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků