..: FAQ - otázky k akcím :..

Nejčastější otázky k elektronickému přihlašování na akce a odpovědi na ně.

  1. Jak funguje přihlášení?
  2. Platba
  3. Kdy dostanu jízdenku
  4. Storno

nahoru

1. Jak funguje přihlášení?

Přihlášení je plně elektronické. Zarezervujete si počet míst, dostanete výzvu k úhradě (cenu, bankovní spojení a variabilní symbol) a po obdržení platby potvrzení o akceptaci přihlášky. Jízdenku si pak vyzvednete u vlaku před odjezdem vlaku (nebo podle pokynů organizátora) na jméno, případně kód rezervace (to je ten variabilní symbol). Informace jsou zasílány formou osobní zprávy portálu ŽelPage a v kopii emailem. Na akce se mohou přihlašovat pouze řádně registrovaní uživatelé ŽelPage.

nahoru

2. Platba

Platbu proveďte do 14ti dnů v České republice v Kč na účet 2483863001/5500 vedený na ŽelPage, o.s., u eBanky Praha, v SRN (Německo) na následující účet v měně EURO Inhaber: Martin Hahn, Kontonummer: 10227, Bankleitzahl: 87096214, Bank: Volksbank Chemnitz, Verwendungszweck: ZelPage BestellNr. kód rezervace. Platbu je možné provézt bankovním převodem, v ČR vkladem na pobočce eBanky, ve výjimečných případech poštovní poukázkou.

nahoru

3. Kdy dostanu jízdenku

Jízdenku si vyzvednete podle pokynů organizátora, nebo (zpravidla) při nástupu do vlaku. Mějte připravené své jméno, pod kterým jste si rezervaci učinili, a rezervační kód (variabilní symbol). V případě nejasností má průvodčí k dispozici údaje z vašeho profilu, podle kterého může provádět další identifikace. Nevyzvednuté jízdenky mohou být v čase plánovaného odjezdu nabídnuty dalším zájemcům. Vyúčtování s původním přihlášeným je v takovém případě na dobré vůli organizátora bez právního nároku.

nahoru

4. Storno

Pokud se rozhodnete zrušit svou účast na akci před zaplacením, je to bez poplatků. V případě zrušení zaplacené rezervace před datem uzávěrky přihlášek účtujeme manipulační poplatek ve výši skutečných nákladů na příjem a zpětné odeslání částky, minimálně 20 Kč. Storno po datu uzávěrky je možné pouze po dohodě s organizátorem (existence náhradníků). V případě zrušení akce se zaplacené částky vrací v plné výši do týdne od rozhodnutí o zrušení akce. Návratek probíhá stejným způsobem, jako platba, tedy buď na účet, ze kterého přišla, nebo na adresu přihlášeného. Nepodaří-li se za vynaložení účelných nákladů dohledat nezbytné osobní údaje přihlášeného (občanské jméno, adresa), propadá po šesti měsících částka sdružení ŽelPage, o.s.

nahoru


Zdeněk Michl Poslat mail autorovi | 12.9.2006 (10:32)
Související zprávyopen/close

Další z rubriky ŽelPage

Další z regionu Česká republika (celá)

Přidat komentář
Komentáře mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé.
Před vložením komentáře je nutné se buď přihlásit, nebo zaregistrovat.
Přihlášení
 
 
  
 
   Zaregistrovat

© 2001 - 2024 ŽelPage - správci


Info
informacni okenko